Jelena Jakovljević postala mama!
0 komentara

Objavljeno 18.03.2010 u 11:51

Bivša srpska misica Jelena Jakovljević i njen suprug, naslednik bogate arapske porodice iz Dubaija Said bin Drai, dobili su ćerku. Iako su pre nekoliko meseci lekari prognozirali da Jelena nosi dečaka, lepotica je na svet donela devojčicu.

jelena jakovljevic horoskop Jelena Jakovljević postala mama!

Prema porodičnoj tradiciji, par je još na početku trudnoće isplanirao da se Jelena porodi u bolnici „Sent Meri” u Londonu, gde radi lekar koji je pre 35 godina na svet doneo i njenog supruga, a prisustvovao je i na oba porođaja pokojne princeze Dajane. Lepotica se, međutim, ipak porodila u Dubaiju, gde su nedavno otputovali njeni roditelji koji žive u vojvođanskom selu Žabalj.

jelena jakovljevic muz Jelena Jakovljević postala mama!

Jelena i Said upoznali su se 2003, a venčali u aprilu 2008. godine na glamuroznoj svadbi u Dubaiju kojoj je prisustvovalo više od 300 zvanica. Venčali su se po arapskim običajima, pa su tako Knjigu venčanih (kitab) potpisali u najužem krugu porodice. Takođe, nisu imali venčane kumove, već su svedoci bili mladin otac i brat, te mladoženjin prijatelj. Jelena je zadržala svoje prezime i na njega dodala Bin Drai.

Uprkos činjenici da je deo jedne od najbogatijih porodica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Jelena se ne prepušta uživanju, već u Dubaiju vodi lanac luksuznih kozmetičkih i spa centara „Vanila” i „Čokolada”. A koliko je u tome uspešna, potvrđuje i podatak da je u 2009. proglašena „poslovnom ženom godine”, i to kao prva strankinja koja se okitila ovom laskavom titulom.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player