Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!
0 komentara

Objavljeno 22.09.2010 u 17:44

Baš poput Šeherezade i Onura u popularnoj seriji “1001 noć”, 28-godišnja glumica Bergizar Korel i 40-godišnji Halit Ergenc morali su da se izbore za svoju ljubav jer je njihova veza na samom početku nailazila na prepreke i neodobravanje tradicionalne turske javnosti.

qedaav 26FV Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!

Naime, Bergizar je bila pred udajom za mladog baletana i plesača u usponu, Tana Sagturka, dok je Halit bio oženjen lepom glumicom Gizem Sojsalli.

berguzar korel tan sagturk Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!

Međutim, na snimanju ‘1001 noći’ ubrzo su shvatili da ih veže puno više od prijateljstva i da ne mogu više da se bore sa snažnim emocijama.

‘Niko nije bezgrešan, a osećanjima se ne može gospodariti. Nije nam bilo nimalo lako. Mediji su nas razapinjali, a javnost osuđivala, jer je tursko društvo i danas konzervativno. Snimanje sapunice s Halitom za mene je bilo neponovljivo iskustvo koje je samo učvrstilo našu ljubav’, objasnila je Šeherezada.

ww2f Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!
Zbog fatalne ljubavi koju je osetio prema Bergizar, markantni Halit napustio je suprugu Gizem nakon osam meseci braka, a procenjuje se da ga je razvod koštao čak 150 hiljada dolara.

‘Takve se stvari jednostavno dogode. Shvatite da pokraj sebe imate osobu koja je stvorena upravo za vas. Ljubav je bila jača. Nismo  želeli  nikoga da povredimo’, izjavio je tada Halit.

gizem halit berguzar Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!

Gizem je bivšeg supruga prvi put videla u restoranu, kad joj je konobar doneo njegovu poruku da želi  da je upozna . Za vreme njihovog kratkog braka jedan tragičan događaj je potresao njegovu porodicu: njegova 23-godišnja nećaka Melis izvršila je samoubistvo, nakon čega se Halit povukao u sebe, nespreman na očinsku ulogu, pa je supruzi savetovao abortus.

‘Udaljio se od mene zbog porodične tragedije. Nisam uspela da ga izvučem iz depresije, a on je morao da uništi nešto, u ovom slučaju naš brak, da bi spasio sebe’, rekla je Gizem.

gizem Halit Ergenc: Ljubav je bila jača!
No Halit se izlečio uz pomoć Bergizar i oni  su  zajedničkim snagama uspeli da savladaju prepreke koje je život stavio pred njih. Kruna njihove ljubavi bilo je rođenje sinčića Alija u februaru ove godine.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player