Ejmi Vajnhaus se udaje za bivšeg muža!
0 komentara

Objavljeno 23.11.2009 u 16:35

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus i dalje šokira avnost svojim nepromišljenim ponašanjem – najnovja vest je da ona  ponovo želi da se uda za svog bivšeg supruga Blejka. Spremna je da zaboravi na sve probleme koji su ih rastavili i  da ponovo postane gospođa Fielder-Civi.

amy winehouse blake Ejmi Vajnhaus se udaje za bivšeg muža!

Problematična pevačica u zadnje vreme intenzivno radi na svom izgledu – povećala je grudi, sprema se na korekciju nosa te čak posećuje teretanu – sve kako bi, čini se, izgledala što lepša za novi brak sa svojim bivšim suprugom.

Da ovo nije samo trač govori i činjenica da je već zakazan i datum venčanja, a još jedno sudbonosno ‘da’ Ejmi će svom Blejku reći za tri meseca.

amy winehouse2 Ejmi Vajnhaus se udaje za bivšeg muža!

‘Oboje znamo da smo se razveli samo na papiru. To (brak) je upravo ono što ponovo želimo. Čujemo se pet-šest puta na dan. U petak mi je rekla da želi da ponovo stavi verenički prsten na ruku. To je verenički prsten koji sam joj dao prvi put. Mislim da je koštao oko 2.000 funti kod Tifanija’, rekao je Blejk svom prijatelju.

‘Na svojim profilima na Facebooku promenili smo svoje statuse na ‘u braku’ još pre nekoliko nedelja, ali to je više bila šala. Ovo je za stvarno. Rekla mi je da zaista želi da se opet venčamo. Tako sam srećan’, priznaje Blejk.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player