Dodela MTV nagrada u Beogradu 2011.!!!
0 komentara

Objavljeno 18.03.2010 u 12:03

Gneralni direktor regionalnog MTV-ja, Tomas Er kaže da postoji mogućnost da se sledeće godine u Srbiji, u „Beogradskoj areni” održi dodela prestižnih MTV nagrada.

edc ema 2008 logo Dodela MTV nagrada u Beogradu 2011.!!!

To potvrđuje i direktor naše najveće dvorane Dejan Petričević rečima da „bi Beograd trebalo da se kandiduje za domaćina za narednu ili 2012. godinu”. Ako bi se održala dodela, Beograd bi bio domaćin brojnim popularnim svetskim pop zvezdama.

- Da, definitivno postoji mogućnost! Domaćin za 2010. MTV evropsku dodelu nagrada biće uskoro objavljen, ali za 2011. još uvek nije odlučeno – kaže Tom Er, a na pitanje koji uslovi treba da se ispune da bi se dodela MTV nagrada organizovala u „Beogradskoj areni”, odgovara:
- Ima tu stotine faktora koje bi eksperti MTV EMA trebalo da ispitaju, ali ključni sastojci su predloženo mesto za održavanje događaja, raspoloživost nekoliko hiljada visokokvalitetnih hotelskih soba, različite opcije transporta. Još važnije je koliko je Beograd ozbiljan, u pozitivnom smislu, da ugosti ovaj događaj.

katy perry mtv ema Dodela MTV nagrada u Beogradu 2011.!!!

Direktor „Arene” kaže da postoje realne šanse da se ta manifestacija održi u Beogradu već sledeće godine.
- U prilog tome bitno je spomenuti dve stvari koje su se paralelno dogodile, a koje pomažu realizaciju pomenutog događaja. Prvo, da je MTV odlučio da se formira kao samostalni kanal za naš region, te da mu je centrala u Beogradu, što svakako popularizuje naš glavni grad. Druga stvar je da je „Arena” u međuvremenu uspela da uspostavi direktnu saradnju sa najvećim regionalnim i svetskim promoterima i obezbedi gostovanja najvećih svetskih zvezda i programa, tako da je Beograd i naša „Arena” ušla u redovnu rutu planiranja svih evropskih i regionalnih turneja koje se planiraju i do dve, tri godine unapred – kaže Petričević.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player