Britni Spirs razmišlja o trećem braku?!
0 komentara

Objavljeno 23.10.2009 u 10:58

Nakon dva propala braka, nametljiva majka pop zvezde Britni Spirs, želi da svoju kćerku uda po treći put. Ona je oduševljena njenim novim dečkom, Džejsonom Travikom, jer bi on bio “suprug iz snova”.

britny spears jason trawick Britni Spirs razmišlja o trećem braku?!

“On je tip čovjeka kojeg želiš za svoju kćer. Deca ga obožavaju i stabilna je osoba. Svi ostali su je napustili, ali Džejson je odbijao biti izvan Britninog života. Zaštitnički je nastrojen prema njoj”, rekla je  njena prezadovoljna  novim zetom, majka  mada su i  njeni prijatelji puni pozitivnih komentara o njemu.

“Uvek je bila iskrena s Džejsonom o tome kroz što je sve prošla i to na način na koji to nije bila ni s kim drugim. On joj daje do znanja kad treba preuzeti odgovornost za svoje postupke.”

britney spears jason trawick starbucks Britni Spirs razmišlja o trećem braku?!

Ako se ideja o ovom braku zaista ozbiljna, bio  bi zo Britnin njen treći brak. U prošlosti se Britni udala za Džejsona Aleksandera, srednjoškolskog prijatelja, i to u Las Vegasu, a u braku je bila samo jedan dan.

Posle toga ušla je u brak sa svojim tadašnjim plesačem Kevinom Federlajnom s kojim je dobila i dva sina. Nakon dve godine braka, pevačica se razvela 2007. godine te potpuno izgubila kompas.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player