Ana medijima zanimljivija od dešavanja na golf terenu!
0 komentara

Objavljeno 14.12.2009 u 13:35

Srpska teniserka Ana Ivanović ovih dana privlači puno pažnje, ali ne na teniskom, već na golf terenu u Sidneju gde pruža podršku svom dečku Adamu Skotu, koji se takmiči na aktuelnom Australien PGA turniru.

ana ivanovic111 Ana medijima zanimljivija od dešavanja na golf terenu!

Iako je izgledala sasvim obično, u širokoj tunici za plažu i helankama, samo pokrivajući svoje lice velikim sunčanim naočarima, Ana je zapala za oko mnogobrojnim fotoreporterima koji nju i Skota prate u stopu.

ana ivanovic5 Ana medijima zanimljivija od dešavanja na golf terenu!

- Ovde je veoma lepo i ljudi su vrlo druželjubivi – bilo je sve što je naša teniserka želela da kaže za medije, izbegavajući da daje izjave uz opravdanje da je na odmoru. Dok je Skot pokušavao da ubaci lopticu na željeno mesto, Ana ga je posmatrala sa jedne od galerija, zadovoljna što je on uspeo da se plasira u narednu rundu takmičenja. Inače, Ana već neko vreme boravi u Australiji, gde vredno trenira kako bi se što bolje pripremila za turnir u Brizbejnu, a zatim i za Australien open, kojim zvanično počinje nova sezona.

Kako prenose australijski mediji, srpska lepotica je mnogima bila zanimljivija od dešavanja na golf terenu, ali je ona sama ostala uzdržana i trudila se da što manje privlači pažnju. Interesovanje za Anu i Skota je naročito veliko u Australiji, te se tamošnja štampa često bavi vezom njihovih profesionalnih uspona i padova i njihove ljubavi. Upravo je Skot jednom izjavio da su ih profesionalna iskušenja još više zbližila.

ana i skot Ana medijima zanimljivija od dešavanja na golf terenu!

- Ana i ja delimo puno toga. Ona je gledala kako patim tokom cele godine, a i ja sam gledao kako se ona muči, takođe. Siguran sam da nas je to još više zbližilo i učinilo jačim – istakao je Skot.

Izvor:Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player