Ana Ivanović sa Dejvidom Bekamom u reklami za Addidas
0 komentara

Objavljeno 20.03.2010 u 10:36

U novoj reklami za „Adi­das” pojavljuje se zanimljiva sportsko-muzička ekipa u kojoj se nalaze Snup Dog, Dejvid Bekam, Noel Galager, ali i naša teniska zvezda Ana Ivanović i njen bivši dečko Fernando Verdasko.

ana ivanovic addidas Ana Ivanović sa Dejvidom Bekamom u reklami za Addidas

U jednominutnom sp­o­tu za kampanju „The Streets Where Originality Lives”, osim Ane Ivanović, u glavnim ulogama su Dejvid Bekam koji „glumi” paparaca, reper Snup Dog je naravno pevač, a najviše zlobnih komentara je izazvao Noel Galager, nekadašnji član benda „Oasis”, kojem je pripala uloga uličnog svirača. O

U spotu koji će sigurno biti zapamćen i po sjajnoj muzičkoj numeri, pojavljuje se nekoliko stotina statista, profesionalnih skejtera, a na listi zvezda koje možete prepoznati u ovom video klipu nalaze se i španski teniser Fernando Verdasko, pevačice Li Hjori i Kjara, Ijan Braun, nekadašnji pevač grupe „Stone Roses”, američki modni kreator Džeremi Skot.

dejvid bekam addidas Ana Ivanović sa Dejvidom Bekamom u reklami za Addidas

Da podsetimo, Ana Ivanović je pre mesec dana potpisala doživotni ugovor sa „Adidasom” i tako je postala najmlađi sportista koji je potpisao ovakav ugovor sa poznatom nemačkom firmom.

- Veoma sam ponosna što ću nositi „Adidas” do kraja karijere. „Adidas” mi je izuzetno pomogao proteklih nekoliko godina, sjajnim proizvodima i jedinstvenim uslugama van terena – izjavila je Ana Ivanović, koja je ocenila da je potpisivanje dugoročnog ugovora „logična odluka”.

Iako finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, procenjuje se da će Ana, bez obzira na rezultate koje postiže, godišnje zarađivati najmanje 3,5 miliona dolara, s tim što ta suma može da naraste i do 12 miliona, naravno pod uslovom da Anini rezultati budu na očekivanom nivou.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player