Adrijana se seli u Madrid zbog Marka
0 komentara

Objavljeno 30.01.2010 u 09:21

Srpskom košarkašu Marku Jariću, kome po sve boljim rezultatima prija prelazak u španski Real Madrid, mogla bi se uskoro pridružiti i supruga Adrijana Lima sa tromesečnom ćerkicom Valentinom.

She Bangs Part II 1968 Adrijana se seli u Madrid zbog Marka

Nakon što je u decembru prešao u čuveni kraljevski košarkaški klub Real Madrid, Marko Jarić beleži uspon forme sa sve većom minutažom u igri, što nije bio slučaj dok je igrao u NBA ligi. Od trenutka kada je objavljeno da će Jarić preći u Real, španski mediji su intenzivno počeli da pišu o našem košarkašu i njegovoj lepoj supruzi, te su i više nego oduševljeni što će brazilska manekenka uskoro postati stanovnik Madrida.

Budući da se Adrijana porodila pre samo tri meseca u Americi nije ni bilo za očekivati da će se sa bebom odmah preseliti na evropski kontinent. Međutim, sada je sve izvesnije da će do preseljenja doći jer Jarić zbog obaveza prema klubu ne može često da odlazi u posetu supruzi i maloj Valentini.

 Adrijana se seli u Madrid zbog Marka

S druge strane, mnogi se pitaju kako funkcioniše Markov i Adrijanin brak na daljinu, te su neki mediji to iskoristili da Limu uključe u internet klađenje ko će biti sledeća devojka Breda Pita, nakon raskida sa Andželinom Žoli.

Nedavno je italijanski portal „Sportmediaset” objavio priču o tome kako je Marko Jarić Srpsku novu godinu proveo u klubu „Armani” u Milanu, gde mu je društvo pravila naša manekenka Nina Seničar, dok Adrijane nije bilo nigde na vidiku.

Bilo ka­ko bilo, zanimlj­ivo je da španski mediji već nazivaju supružnike Jarić – Lima novim glamuroznim parom kraljevskog kluba, koji će na toj poziciji naslediti fudbalera Dejvida Bekama i njegovu suprugu Viktoriju, kao i Rafaela van der Varta i njegovu prelepu suprugu Silvi.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player