Adrijana preti Marku razvodom!
0 komentara

Objavljeno 26.01.2010 u 17:46

Brak Adrijane Lime i Marka Jarića po prvi put našao se pred ozbiljnim iskušenjem.

AdrianaLima11 Adrijana preti Marku razvodom!

Naravno, ko bi drugi mogao biti krivac do proslavljeni košarkaš, koji se, da budemo fini, nije ponašao po bračnim standardima, pa je u Italiji „uhvaćen“ sa kontroverznom hrvatskom manekenkom Ninom Morić.

nina moric Adrijana preti Marku razvodom!


A to je toliko razbesnelo njegovu ženicu da mu je brže-bolje zapretila razvodom, pa ne treba da čudi što je ovaj skandal prethodne nedelje okupirao sve brazilske medije.

No, krenimo redom. Tokom nedavne posete Italiji popularni Jare našao se u centru pažnje tamošnje javnosti pošto je ponovo nahvatan sa Morićevom, koja već dugo živi i radi u Milanu. Podsećanja radi, kada su prvi put, pre dve i po godine, viđeni zajedno, spekulisalo se da su u tajnoj ljubavnoj vezi te da se Nina upravo zbog Marka udaljila od svog supruga Fabricija Korone, od koga se vrlo brzo i razvela.

Iako svoju romansu nikada nisu javno potvrdili, „prestupnici“ su pre desetak dana primećeni kako opušteno šetaju Milanom, o čemu je već sutradan obaveštena vaskolika italijanska javnost, a svega nekoliko sati kasnije i gospođa Lima. Jer, baveći se manekenstvom Adrijana je proputovala pola sveta, a svakako da je prijateljske odnose ostvarila i u gradu Markovog „greha“, pa ne treba da čudi što su joj lokalpatriotski dušebrižnici brže-bolje dojavili šta joj suprug radi dok ona 7.000 kilometara daleko, tačnije u Njujorku, čuva njihovu dvomesečnu ćerkicu Valentinu.

Složićete se da na ovakvu vest ni najliberalnija supruga ne bi zažmurila, pogotovo ne na saznanje da joj se dragi viđa sa svojom zgodnom bivšom, na šta je ženska sujeta posebno osetljiva. Uzme li se u obzir i činjenica da je Limino samopouzdanje u ovom trenutku i te kako poljuljano, pošto još uvek kuburi sa viškom kilograma koje je nabacila u trudnoći, njena eksplozivna reakcija i pretnje razvodom nimalo ne treba da čude. A taman je prihvatila činjenicu da je Marko iz Grizlija prešao u španski Real Madrid, te da će se njihov odnos u budućnosti više zasnivati na telefonskom nego na telesnom kontaktu. Međutim, Jaretovom nedoličnom ponašanju tu nije kraj.

Nestašni košarkaš očigledno nije mogao da sedi skrštenih ruku pa je srpsku Novu godinu proslavio u milanskoj diskoteci „Armani“. I ovog puta društvo mu je pravila Nina, ali Seničar, koja je – gle čuda – takođe manekenka.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player