Umrla glumica Britani Marfi!
2 komentara

Objavljeno 20.12.2009 u 21:50

Američka glumica Britani Marfi (Britanny Murphy) umrla je sinoć u svojoj 32. godini od srčanog udara, javlja TMZ. Zasad niko od nadležnih institucija niti rodbine nije potvrdio tu vest.

brittany murphy grooms big Umrla glumica Britani Marfi!

Glumica je pretrpela infarkt u svom domu u Los Anđelesu. Njen muž, Sajmon Monjak, je u 8 sati ujutro po njihovom vremenu, nazvao Hitnu. Glumica je odvežena u bolnicu Cedars-Sinai Medical Center gde  je bolničko osoblje pokušalo da je oživi, ali  joj nije bilo spasa.

brittany murphy old max big Umrla glumica Britani Marfi!

Prvi je ovu vest objavio TMZ koji se proslavio i po tome što je prvi saznao za smrt kralja popa Majkla Džeksona.

U prošlosti se nagađalo da lepa glumica  pati od poremećaja ishrane, ali je ona to uvek negirala. Takođe, tabloidi su u poslednjih nekoliko nedelja pisali o tome da je otpuštena sa seta filma “The Caller”, jer se neprimereno ponašala, ali je ona i to opovrgla.

Britani se proslavila ulogama u filmovima “8 Mile” gde je glumila uz Eminema, “Djevojke s Beverly Hillsa”, “Sin City”, “Upravo vjenčani”, “Prekinuta mladost”, “Girl, Interrupted” i drugima, a ukupno je u karijeri imala oko tridesetak filmskih uloga. Karijeru u Holivudu je počela s 14 godina ulogom Brende Drexell u seriji “Drexell’s Class”.

Pročitajte i ovo:
Reklama

2 komentara

  1. enisa

    jako mi je zao počivaj s blagoslovom

  2. djole

    greota , bila je lepa i mlada , o mrtvima sve najlepse , ko zna sta se krije iza njene smrti ?
    Da li je i Elvis Prisli mrtav i Brus Li i da li je Majkl Dzekson mrtav … u Holivudu se nikad ne zna …

Odgovori

Get Adobe Flash player