Tobi Megvajer – Spajdermen i kockar
0 komentara

Objavljeno 26.07.2012 u 23:52

Glumac Tobi Megvajer pristao je da plati ukupno 80.000$ na ime nagodbe kako bi izbegao sudski proces prema kojem se sumnjiči da je prisvojio više od 300.000$ učestvujući u ilegalnim turnirima u pokeru, u periodu od 2006. do 2009. godine.

tobey maguire poker suit Tobi Megvajer   Spajdermen i kockar

Turniri su bili održavani u privatnim stanovima ili u luksuznim hotelima, a među učesnicima su se našli lokalni bogataši, ali, kako se sumnja, i neke od holivudskih zvezda kao što su Leonardo Dikaprio, Met Dejmon i Ben Aflek, koji za sada nisu optuženi.

Inače, kako pišu američki tabloidi, Ben Aflek je u jednoj od partija pokera izgubio čak 400.000$, a novac duguje holivudskom moćniku Ronu Majeru koji je upravo tast Tobija Megvajera.

U sudskim dokumentima se navodi da su poker turniri bili “ekskluzivni događaji, dostupni samo gostima sa pozivnicama, među kojima su se nalazile poznate ličnosti, preduzetnici, advokati i biznismeni”, a zvezda “Spajdermena” je opisana kao “veoma čest učesnik”.

Imajući sve ovo u vidu, čini se da je Spajdermen dobro i prošao, pošto Holivudom kruže glasine kako je na poker turnirima osvojio čak nekoliko miliona dolara.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player