Šerliz Teron ima novog dečka!
0 komentara

Objavljeno 10.03.2010 u 12:27

Kako prenose brojni američki mediji, seksepilna holivudska diva Šarliz  Teron je utehu našla u zagrljaju Džeremija Renera (39), jednog od trenutno najtraženijih glumaca.

jeremz renner charlize theron Šerliz Teron ima novog dečka!

Irski glumac je zvezda filma „Katanac za bol“, koji je u nedelju uveče osvojio šest „Oskara“. Za ulogu u filmu koji je režirala Ketrin Bigelou Rener bio je nominovan za „Oskara“, koji je na kraju završio u rukama Džefa Bridžisa.

Šarliz je pre samo nekoliko meseci raskinula devet godina dugu veridbu s Stjuartom Taunsendom jer nisu bili na istim talasnim dužinama. Navodno je Južnoafrikanka želela da osnuje porodicu.

bivsi i sadasnji decko Šerliz Teron ima novog dečka!

Šarliz Teron, Džeremi Rener, Stjuart Tausend

Šarliz i Džeremi su više puta viđeni na intimnim večerama u brojnim holivudskim restoranima. Par je inače zajedno glumio u filmu „North Country“, za koji je Teronova nominovana za „Oskara“.

„Šarliz i Džeremi se odlično slažu, među njima definitivno ima nečega, ali se trude da svoju vezu ostave daleko od očiju javnosti. Šarliz se brine kako će Stjuart reagovati“, rekao je neimenovani izvor blizak glumici.

Na drugoj strani, Džeremi je priznao da mu se Šarliz „izuzetno dopada“, ali nije želeo da potvrdi da su njih dvoje u vezi:
„Volim da idem kod nje jer mogu da sviram klavir i pijemo viski. Ludi smo jedno za drugim“, rekao je Džeremi.


Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player