Seks i grad: Kim Katral i Sara Džesika Parker ponovo u svađi!
0 komentara

Objavljeno 02.05.2010 u 22:10

Mačke iz “Seksa i grada”, Sara Džesika Parker i Kim Katral ponovno su izvukle kandže i to ovog puta zbog spornog dela u  ugovoru.

kim cattrall sarah jessica parker september 2009 Seks i grad: Kim Katral i Sara Džesika Parker ponovo u svađi!

Klauzula, koju je u ugovor stavila Sara Džesika Parker, kao jedan od producenata, nalaže kako svako kome se omakne da deo sadržaja filma slučajno ili namerno dospe u javnost, mora da plati do 2,5 miliona dolara kazne. Na takvu odluku glumica je  došla jer smatra kako će jedino ako radnja ostane u strogoj tajnosti novi nastavak “Seksa i grada” napuniti bioskopske blagajne.

Prva koja se ogrešila o propise bila je upravo Kim Katral koja nije pazila ko je sluša tokom čitanja scenarija, pa su detalji radnje novog nastavka hit filma procureli u medije. Shvativši kako bi zbog svoje nepažnje trebala iskeširati poveću svotu novca, Kim se razbesnila i klauzulu nazvala ludom, usput potkačivši i koleginicu. “Strah me da nosim scenario sa sobom, bojim se za vlastiti život zbog potpisivanja ugovora”, ironično je kazala Kim američkim medijima.

seksigrad plakat imdb662 Seks i grad: Kim Katral i Sara Džesika Parker ponovo u svađi!

A dok se devojke svađaju oko ugovora, javnost se naslađuje zlim komentarima na račun služenog plakata. Naime, na njemu su četiri dame toliko fotošopirane da ih ni roditelji ne bi prepoznali, a borba s godinama, borama i večita trka s vremenom ovoga puta definitivno nije dobijena, čak naprotiv.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player