Objavljeni tajni FBI dosijei o Majklu Džeksonu
0 komentara

Objavljeno 23.12.2009 u 14:39

Konačno su na internet stranama FBI-a objavljeni tajni dokumenti o  životu Majkla Džeksona.

michael jackson1 Objavljeni tajni FBI dosijei o Majklu Džeksonu

Međutim, više od 600 stranica Majklovog dosijea nije objavljeno u celosti. Objavljeno je samo tristotinjak stranica koje se uglavnom tiču pretnji pevaču. Nepoznati  muškarac  mu je 1993. poslao pismo u kojem mu poručuje da će ubiti prvo njega, a zatim i još nekoliko osoba, među kojima i tadašnjeg predsednika SAD-a Džordža Buša starijeg. Policija ga je ubrzo uhapsila, on je priznao krivicu i osuđen je na dvogodišnju zatvorsku kaznu.

michael jackson wallpaper large Objavljeni tajni FBI dosijei o Majklu Džeksonu

Osim tog spisa, objavljeni su i oni koji se tiču navodnog Džeksonovog zlostavljanja dečaka. Osim agenata FBI-a u Los Anelesu, u istrazi tog slučaja učestvovali su i agenti iz Njujorka i Londona, a potencijalne žrtve su bile ispitivane i na Filipinima.

Otkriven je i VHS snimak na kome je navodno i prikazano da Majkl iskorišćava decu. Međutim, nikada se neće saznati je li to stvarno i bilo na snimku s obzirom da je snimak izuzetno lošeg kvaliteta.

Pevačevi obožavatelji su se nadali da će među objavljenom dokumentacijom biti  i detalji ili nove informacije oko njegove smrti. Za sada još ništa takvo nije objavljeno, ali možda bude u skoro budućnosti jer je od smrti kralja popa prošlo tek pola godine.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player