Metju Mekonahei postao tata po drugi put!
0 komentara

Objavljeno 04.01.2010 u 10:55

Holivudski glumac Metju Mekonahei (Matthew McConaughey) i njegova dugogodišnja devojka Kamila Alves su u nedelju postali roditelji po drugi put, i to devojčice, koju su nazvali Vida.

matthey camila Metju Mekonahei postao tata po drugi put!

Glumac je na svom blogu  ovu vest potvrdio uz obrazloženje: “Vida na portugalskom znači život i to je ono što nam je Bog dao ovo jutro”.  Dodao je i da se mala Vida i mama, brazilska manekenka osećaju odlično.

40-godišnji Metju i 26-godišnja Kamila imaju i sedamnaestomesečnog sina Levija, za koga do trenutka rođenja nisu znali kog će pola biti, jer oboje, tvrde, obožavaju iznenađenja.

“Kamila i ja smo bili jedno uz drugo sve vreme. Moram da priznam da smo oboje jako umorni i iscrpljeni, ali istovremeno i presrećni što smo na svet doneli malo čudo. Pogotovo znajući da smo sada prava porodica s detetom. Čeka nas avantura veća od svih – zajedničko odrastanje i odgajanje”, rekao je tada Metju.

camila matthey mcconahey Metju Mekonahei postao tata po drugi put!

Glumac je, takođe, već tad naglasio kako se može polemisati o svemu, ali o tome hoće li biti dobar otac nema govora: “Biću sjajan tata i ne nameravam ništa da planiram, jer su spontane stvari u životu najbolje. Imam neki osećaj da su moja i Kamilina intuicija dovoljno dobre da ćemo  znati da se snađemo s malim detetom tako da smo spremni na veliku avanturu”.


Izvor:  Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player