Maraja, smanji proteine i ugljene hidrate!
0 komentara

Objavljeno 16.04.2010 u 14:43

Iako se već neko vreme nagađa da je Maraja Keri trudna i da je to razlog viška kilograma koji ima, prilikom jučerašnjeg njenog pojavljivanja  bilo je očito da, iako je Maraja svakim danom sve teža i teža, trudničkom stomačiću nema ni traga.

mariah carrey Maraja, smanji proteine i ugljene hidrate!

Govorkanja o mogućoj trudnoći pokrenula je njena izjava kako će joj se uskoro dogoditi “nešto posebno”. Osim nagoveštaja, slavna pevačica ništa više nije htela da otkrije.

Ali, američki tabloidi ubrzo su se raspisali kako je to “nešto posebno” uloga u novom filmu Tajlera Perija, u kojem će uz pored nje glumiti i Dženet Džekson, Vupi Goldberg.

maria carey Maraja, smanji proteine i ugljene hidrate!

Još početkom ove godine Maraja je bila znatno lakša. Tad je govorila kako strogo pazi na to da ne meša proteine i ugljene hidrate, da redovno vežba i na dan pije tri litra vode.

“Ako jedem pirinač, ne mogu istovremeno  jesti i meso. Bavim se aerobikom u vodi, plivanjem i pilatesom”, rekla je pevačka diva koja se pomirila s tim da nikad neće biti mršavica: “Mislim da ljudi moraju da budu zadovoljni svojom prirodnom veličinom. Ja sam zadovoljna svojom sadašnjom težinom. Izgladnjivanje radi održavanja vitke linije nije realno. Bilo bi lepo kad bi društvo prihvatilo sve tipove tela, ali očito to nije moguće”.

No čini se,da se Maraja ubrzo,  odrekla zdrave hrane i vežbanja, jer je u svega nekoliko meseci nabacila ponovno dosta suvišnih kilograma.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player