Majkl Džekson je ubijen!
0 komentara

Objavljeno 12.01.2010 u 13:09

Konačno je objavljen službeni zapisnik o autopsiji muzičke zvezde u kome je jasno naveden uzrok smrti – kralj popa Majk Džekson je umro zbog prevelike doze „propofola”, leka protiv bolova, koji mu je neko ubrizgao u venu! U dokumentu se navodi da je uzrok smrti „akutno trovanje ‘propofolom’”, koji je Džeksonu intravenozno ubrizgalo „drugo lice”.

jackson murray Majkl Džekson je ubijen!

Dokument, koji je objavio britanski časopis News of th world, potvrdio je i navode o glavnom osumnjičenom za ubistvo. Kao što se od početka spekulisalo, reč je o Majklovom lekaru, 56-godišnjem Konradu Mareju koji se već, po navodima ovog lista, priprema za suđenje.

Doktor Marej je navodno već zaposlio pravu armiju skupih advokata. Među njima je i Majkl Flanagan, holivudski advokat koji je jednu medicinsku sestru već oslobodio tužbe koja ju je teretila za ubistvo izazvano pogrešnim davanjem „propofola”. Ovaj advokat se proslavio i odbranom pop zvezde Britni Spirs nakon saobraćajne nesreće u kojoj je udarila pešaka.

Optužnica koja se očekuje lekara će najverovatnije teretiti za ubistvo iz nehata. Marej je policiji priznao da je 50-godišnjem Majklu Džeksonu ubrizgao „propofol” i neke druge lekove samo nekoliko sati pre njegove smrti.

ConradMurray Majkl Džekson je ubijen!

Isti izvor tvrdi da porodica preminulog Majkla veruje da je za njegovu smrt odgovorno nekoliko osoba, a ne samo lekar. Član pevačeve porodice naveo je i da je zajednička želja Džeksonovih da detalji istrage u vezi sa krajem Majklovog života budu javni.

- Svi polažemo velike nade u policiju. Želimo da ovaj slučaj bude doveden do kraja na pravi način, i da osoba koja je odgovorna za Majklovu smrt bude iza rešetaka. Takođe želimo i da istražni organi objave detalje o događajima u poslednjih nekoliko sati Majklovog života. Želimo da se objave dokumenti koji će pokazati koji su lekovi dati Džeksonu. Puno toga nosi veo tajne i mi to ne razumemo. I dalje verujemo da je više ljudi odgovorno za ovu tragediju – naveo je neimenovani član Džeksonove porodice.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player