Majkl Džekson imao 13 tragova uboda na telu!
1 komentar

Objavljeno 11.02.2010 u 10:26

Rezultati autopsije tela Majkla Džeksona pokazali su da je pevač imao tragove uboda na vratu, rukama i nogama, preneo je “Dejli mejl”. U izveštaju islednika takođe se navodi da je Džekson imao periku.

michael jackson 3 Majkl Džekson imao 13 tragova uboda na telu!

Pevač, koji je preminuo 25. juna u 50. godini života, imao je tačno 38 različitih tragova na telu, uključujući 13 uboda, nekoliko ožiljaka, jednu modricu i tragove tamnog pigmenta na leđima. Ubodne rane nepobitan su dokaz njegove zavisnosti od lekova, ukazao je list.

Izveštaj islednika od 51 strane objavljen je nakon što se Džeksonov lični lekar dr Konrad Mari (56) pojavio na sudu u Los Anđelesu, pod optužbom za ubistvo iz nehata. Nalaz, u kome se zaključuje da je tretman koji je pevač primio u poslednjim časovima života narušio prihvatljive medicinske standarde, biće centralni deo optužnice protiv kardiologa.

conrad murray Majkl Džekson imao 13 tragova uboda na telu!

Kancelarija losanđeloskog islednika saopštila je ranije da je Džekson preminuo zbog primanja smrtonosne doze jakog anestetika “propofola”, o kome je pevač govorio kao o “mleku”.
U finalnom izveštaju navodi se da je količina “propofola” koja je data kralju popa bila dovoljna da onesvesti bilo kog pacijenta spremnog za veliku operaciju.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

1 komentar

  1. Masa

    uzas!on je zaista bio deformisan!

Odgovori

Get Adobe Flash player