Madona proslavila 51. rođendan
0 komentara

Objavljeno 20.08.2009 u 22:57

Madona je pre tri  dana u hotelu u Portofinu, malom italijanskom ribarskom naselju, s porodicom i prijateljima proslavila 51. rođendan.

madonna birthday boat 024 Madona proslavila 51. rođendan

Dan je provela s mlađanim ljubavnikom Hesusom Luzom i decom. Zahvaljujući fotografima koji su ih pratili na svakom koraku, uslikano je kako je Hesus Madoni posle zajedničkog doručka za rođendan poklonio veliki buket sa suncokretima.

madonna birthday boat 042 Madona proslavila 51. rođendan

Nežnosti i poljupce su razmenjivali sve do večeri, kada je pevačica rođendan proslavila u krugu porodice, uz rođendansku tortu.

madonna birthday boat 03 Madona proslavila 51. rođendan

O vezi Madone i dvadesetdvogodišnjeg brazilskog modela pisalo se još od decembra prošle godine, ali je Hesus dugo tvrdio da su on i pevačica „samo prijatelji”. Hesusov otac, Luis Heitor Pinta da Luz, sredinom maja je rekao da će se njegov sin s Madonom venčati u kabala centru u Njujorku. Hesus je navodne očeve izjave dve nedelje kasnije demantovao.

- Madona je jedna od osoba kojoj se zaista divim. Prijateljica koja je deo mog života, osoba s kojom radim i s kojom sam u kontaktu. Ona je prijateljica i apsolutno ništa više od toga – rekao je Hesus.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player