Madona hoće dete sa Hesusom
0 komentara

Objavljeno 19.01.2010 u 22:40

Iako je izjavila da bi radije pod voz nego se ponovo udala, Madona definitivno nije odustala od proširenja porodice jer želi da ponovo postane majka, iako je zagazila u 51. godinu. Za oca budućeg deteta je “odabrala” aktuelnog dečka Hesusa Luza koji ima samo 22 godine.

madonna jesus kiss married1 Madona hoće dete sa Hesusom

Izvori bliski slavnoj pevačici kažu da je već nekoliko puta posetila lekare da bi obavila detaljne preglede i utvrdila da li je spremna da po treći put postane majka.

“Ona majčinstvo doživljava kao nešto najlepše što se može desiti jednoj ženi. S obzirom da je Hesus veoma pažljiv prema njenoj deci, koja ga obožavaju, odlučili su da imaju i jedno svoje”, rekao je neimenovani izvor blizak slavnom paru.

Isti izvor kaže da je Madona svesna svojih godina i da trudnoća može biti veoma teška, ali je isto tako i tvrdoglava i ozbiljna u nameri da sa Hesusom dobije dete.

Madonna33 Madona hoće dete sa Hesusom

Madona ima dvoje biološke dece, ćerku Lurd (13) i devetogodišnjeg sina Rokoa, kao i dvoje usvojene dece iz Malavija, Dejvida Benda i Mersi Džejms koji imaju po četiri godine.

Izvor: Mondo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player