Kim Kardašijan mesecima varala dečka?!
0 komentara

Objavljeno 19.04.2010 u 20:39

Prijatelji Redžija Buša, igrača američkog ragbija koji je nedavno raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa starletom Kim Kardašijan, otkrili su američkim medijima da je pravi razlog njihovog raskida to što je Kim varala svog dečka.

kardashian bush Kim Kardašijan mesecima varala dečka?!

Redži je navodno pobesneo kad je saznao da je Kardašijan, koju je hteo da zaprosi, mesecima spavala sa Kanjem Vestom, a da sve nije samo trač navodno su mu potvrdili i “šokantni dokazi” koje je pronašao.

“Iako Kim to nije znala, Redži joj je već kupio prsten i čekao je pravi trenutak da je zaprosi. A onda je on jednog dana čačkao po Kiminom laptopu kad mu se putem četa javio Kanje Vest. Redži  mu je odgovarao kao da je Kim pa je tako saznao da ga devojka već mesecima vara. Kad joj je pokazao poruke koje je pronašao, Kim mu je i sama priznala aferu. Čuvši to, odmah ju je šutnuo”, otkrio je jedan od Redžijevih prijatelja.

kanye west kim kardashian Kim Kardašijan mesecima varala dečka?!

Navodno je Kanje bio  razlog i privremenog raskida Kim i Redžija u julu prošle godine. Tada se sve činilo kao prolazna avantura koju joj je Redži na kraju i oprostio.

U to vreme je jedan od Redžijevih prijatelja medijima ispričao: “Redži je vidio SMS poruku koju je Kanje poslao Kim. U poruci je pisalo da mu je bilo lepo one večeri kad su se družili. Takođerje pohvalio i njen izgled, rekao je da mu je jako seksi bila te večeri”.

Ali, izgleda da je Kim nastavila “sedeti na dve stolice”.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player