Kejti Holms ostavila Toma Kruza
0 komentara

Objavljeno 27.11.2009 u 23:01

Prema časopisu In Touch, Kejti Holms je navodno ostavila Toma Kruza nakon sto je poludela jer ju je on osramotio pred njenim kolegama, pa se tako ljuta čak i iselila iz zajedničkog stana. Međutim, nikakve službene potvrde još uvek nema. Tom je trenutno na snimanju novog filma u Evropi, a Kejti je u Njujorku.

katie holmes tom cruise Kejti Holms ostavila Toma Kruza

Kako je tačno Tom osramotio Kejti, nije poznato, ali je  njegovo ponašanje poslednjih nekoliko meseci i više nego čudno.

Tom od početka veze sa Kejti pokušava da utiče na njene odluke. Tako joj je zabranio da puši. Glumac je navodno poludeo kada je video kako se njegova supruga vratila lošoj navici pa je odlučan u nameri da joj pomogne da se reši cigareta.

Tom kao pripadnik Sajentološke crkve pazi da uvek bude čist od toksina pa nikako ne može tolerisati duvanski dim koji uvlači njegova draga Kejti. Učiniće  sve kako bi prisilio suprugu da se reši navike koju on naziva prljavom.

cruise holmes Kejti Holms ostavila Toma Kruza

Inače, nekadašnji sajentolog napisao je da je sa Tomom, koga je pre 19 godina pripremao za Sajentološku crkvu, učio kako da  postigne kontrolu uma nad predmetima. Satima su znali pričati s knjigama, bocama i pepeljarama, pokušavajući ih navesti da se pomere.

Holivudski glumac Tom Kruz drugi je u hijerarhiji sajentološke crkve, odmah ispod Dejvida Miskaviga, piše  u Tomovoj biografiji na kojoj radi Endru Morton koji se proslavio 1992. knjigom o princezi Dajani, piše Daily Mail.

Prema ovog knjizi, svi članovi velikog Kruzovog domaćinstva su sajentolozi provereni od crkve, kao i da je Miskavig naredio da se u scientološkoj centrali posadi cveće nakon što mu je Kruz poverio svoju fantaziju da trči kroz livadu punu cveća sa svojom suprugom Kejti Holms.

Tom je odradio dobar posao u Los Anđelesu promovišući sajentologiju. Nakon vesti da je Kirsten Danst prihvatila sajentologiju, pridružila im se i buntovnica Pink. Govorilo se kako je kći Toma i Kejti, Suri začeta spermom L. Rona Hubarda, začetnika Sajentologije.

tom cruise Kejti Holms ostavila Toma Kruza

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player