Godišnjica smrti Majkla Džeksona!
0 komentara

Objavljeno 25.06.2010 u 13:26

Porodica i obožavaoci Majkla Džeksona danas obeležavaju godišnjicu njegove smrti. Kralj popa u poslednjih godinu dana posthumno zaradio milijardu dolara i otplatio 500 miliona duga.

michael jackson wallpaper4 Godišnjica smrti Majkla Džeksona!

Danas se navršava godinu dana od iznenadne i tragične smrti slavnog američkog pevača Majkla Džeksona, koji je preminuo u 50. godini od prekomerne doze lekova. Obožavaoci kralja popa pripremaju se da širom sveta obeleže godišnjicu. Tim povodom, groblje Forest lon u predgrađu Los Anđelesa biće otvoreno za njegove fanove, ali im neće biti dozvoljen ulaz u mauzolej u kome počiva njihov idol.

Majklova deca, Prins Majkl (13), Paris (12) i najmlađi Blanket (8) godišnjicu smrti obeležiće privatno. Majka Ketrin danas će ispred kuće, u kojoj su „Džekson fajv” započeli karijeru, otkriti spomenik. U svim muzejima voštanih figura „Madam Tiso” u svetu obnovljene su Džeksonove figure, jer se očekuje velika posećenost Majklovih obožavalaca. Sutra će na Beverli Hilsu biti održan specijalni koncert u znak sećanja na pevača, kome će prisustvovati članovi porodice Džekson, poznate ličnosti i obožavaoci, koji će za kartu morati da izdvoje od 150 do 500 dolara.

wallpaper 01 Godišnjica smrti Majkla Džeksona!Neki članovi Džeksonove porodice trljaju ruke zbog ogromnih profita nakon smrti kralja popa, ali su drugi razočarani zbog toga što je Majkl mnogo vredniji mrtav nego živ.

- Ne osećam da moj brat ima više veze sa svim tim – smatra Majklova sestra La Toja.

Džeksonov imidž se znatno popravio od njegove smrti, delimično zahvaljujući dokumentarnom filmu „This is it”, u kome je predstavljen kao muzičar i plesač posvećen umetnosti, a ne kao karikatura ekscentrika, što je bio slučaj poslednjih godina zbog mnogih ispada i skandala.

Izvor:Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player