Fergie utapa tugu u alkoholu
0 komentara

Objavljeno 04.12.2009 u 15:58

Fergie, povremena glumica i članica skupine Black Eyed Peas koja se uspešno otisnula u solo vode, nakon što se našla u središtu skandala zbog nevernog muža sve češće traži utehu u alkoholu.

fergie 1 Fergie utapa tugu u alkoholu

Fergie je bila duboko potrešena saznavši da ju je suprug Džoš Duhamel prevario sa striptizetom Nikol Forester, ali ipak je odlučila preći preko svega.

Josh Duhamel nicole forrester Fergie utapa tugu u alkoholu

No nakon što je saznala da se Džoš iza njenih leđa viđao s tom fatalnom plavušom, Fergie se potpuno slomila, kažu njeni prijatelji. Pevačica poznata i po svom fanatičnom režimu vežbanja viđena je u društvu glumice Kejt Hsdson dok je tugu zbog nestašnog supruga pokušavala utopiti u alkoholu.

Dve su prijateljice navodno ispijale bezbrojna pića do kasno u noć, piše The National Enquirer.

kate hudson fergie Fergie utapa tugu u alkoholu

‘Fergie je bila jako tužna, a Kejt ju je strpljivo slušala. Videlo se da je u depresiji, bez obzira što u javnosti ne želi razgovarati o tom mučnom događaju. Džošu je sve oprostila, ali je ipak  to još muči. Bila je vidno pijana  Kejt joj je pomogla da dođe do auta’,  ispričao je taj očevidac.

Inače, gore spomenuta Nikol je prošla detektor laži potvrdivši da je imala maratonski seks s Džošom nazvavši ga svojim dosadašnjim najboljim ljubavnikom.

Prema nekim izvorima, osnovni je uzrok krize njihova braka to što se vrlo malo viđaju.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player