Elizabet Tejlor odbija lečenje
0 komentara

Objavljeno 30.03.2010 u 08:37

Elizabet Tejlor (78) odbija da se operiše iako trpi jak bol u kičmi zbog kojeg je ove godine tri puta završila u bolnici, javljaju britanski mediji.

celebrity image elizabeth taylor 250946 Elizabet Tejlor odbija lečenje

Dvostruka dobitnica Oskara rekla je porodici i prijateljima da se oseća „preumornom i preslabom” da opet ide pod nož, iako su joj doktori preporučili da se operiše.

- Neću da kažem da je odustala, ali sigurno više ne želi nijednu operaciju. Ponekad ujutru trpi veliki bol u vratu i jedva podiže glavu. Većinu vremena provodi sedeći u kolicima dok je njen muž naslonjen na njeno rame. Jedino tako se oseća udobno – rekao je izvor za „Sandej ekspres”, i dodao da je Liz postala toliko depresivna da je 78. rođendan provela sama, a prijateljima je rekla da nije imala razlog za slavlje.

marriage elizabeth taylor Elizabet Tejlor odbija lečenje

Liz je u bolnici bila više od sto puta u proteklih 25 godina. Ima zamenjena oba kuka i zbog operacije na leđima dva puta je bila na samrti. Pre 13 godina imala je srčani i moždani napad nakon operacije tumora na mozgu, u jednom trenutku čak je bila proglašena mrtvom, ali doktori su uspeli da je vrate u život. Ležala je u bolnici i zbog prestanka rada srca, raka kože, osteoporoze, dijabetesa i upale pluća.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player