Džad Lou: Tata po četvrti put!
0 komentara

Objavljeno 12.10.2009 u 10:00

Holivudski glumac Džad Lou (Jude Law) je i službeno postao otac kćerke njujorške starlete Samanthe Burke. To je potvrdila DNK analiza koju je sam tražio, opravdavajući se da ne želi da ima nikakve sumnje u vezi sa detetom koje se rodilo nakon kratkotrajne afere na snimanju filma o slavnom Sherlocku Holmesu.

jude law Džad Lou: Tata po četvrti put!

Džad je nedavno javnosti pojasnio da će se za malenu Sofiju, ukoliko je njegova, brinuti finansijski i učestvovaati u njenom odgoju, ali samo kada dobije potvrdu – crno na belo!

I sad ju je dobio pa se ne mora bojati da će do kraja života ostati sam, na šta se požalio novinarima tokom jedne od mnogobrojnih promocija “Sherlocka Holmesa”.

samantha burke judd low Džad Lou: Tata po četvrti put!

“Jako sam srećan, osećam se dobro u svojoj koži. Ne osećam potrebu za dokazivanjem. U ranim dvadesetima mi je bilo jako važno postići nešto, a sad mogu uživati u životu i svoje vreme posvetiti svojoj deci i sebi. No to ne znači da ću ostati sam do kraja života, bar se nadam”, rekao je Lou za britanski magazin “OK”, ali i napomenuo da ga činjenica da bi četvrti put mogao postati tata baš i ne oduševljava previše, jer bi on “radije novu devojku, a ne još jedno derište”.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player