Bred Pit: Dženifer mi se gadi!
0 komentara

Objavljeno 29.04.2010 u 21:12

Otkako su se razveli, Bred Pit i Dženifer Aniston nisu previše pričali jedno o drugome u medijima i uglavnom su se suzdržavali od otrovnih komentara. Izgleda da je Bred izgubio strpljenje pa je odlučio da prekine ćutanje i pošteno izvređao bivšu suprugu. Glumac je navodno bio vrlo uzrujan kad je nedavno video Džen na martovskoj naslovnoj strani časopisa Architectural Digest.
Brad Pitt Bred Pit: Dženifer mi se gadi!

Mediji su vrlo pozitivno reagovali na njen editorijal i konstatovali da glumica izgleda lepše nego ikad. Bred je, međutim, to  drugačije video. On smatra je to bio očajnički pokušaj bivše supruge čime je želela da privuče njegovu pažnju, jer je znala da on čita taj časopis. Navodno mu nije bilo nimalo drago kad je video naslovnu stranu pa je izjavio da mu se Dženifer “gadi”.

“Nikad nije pokazivala interes za arhitekturu dok su bili u braku. Bio je to njegov hobi, a ona ga je ismejavala zbog toga”, rekao je njihov zajednički prijatelj za US Weekly.

jennifer aniston1 Bred Pit: Dženifer mi se gadi!

Strani tabloidi koji su imali prilike da vide martovsko izdanje časopisa Architectural Digest, tvrde da zaista nije bilo nekog očitog razloga za pojavljivanje Dženifer na naslovnoj strani, jer slike enterijera u njenom domu uopšte ne izgledaju dovoljno impresivno da bi se našle u takvom časopisu.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player