Bivši telohranitelj: Anđelina zlostavlja Breda i svoju decu!
0 komentara

Objavljeno 01.04.2010 u 13:50

U  ekskluzivnom intervjuu za američki In Touche magazin, misteriozni bivši telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita odlučio je da otkrije pravu istinu o glumici koja se u medijima prikazuje kao uzorna majka i savršena supruga.

angelina jolie 21 Bivši telohranitelj: Anđelina zlostavlja Breda i svoju decu!

Muškarac pod imenom Bil, koji nije hteo da otkrije svoje prezime,  kod popularnog para je radio  godinama, a kako tvrdi, osim na svojim zaposlenima,  Anđelina se neretko iživljava i  na Bredu i  na svojih šestoro dece.

“Anđelina ima dva lica – privatno i javno. Po mom mišljenju, ona je sebična nakaza koja nema nimalo strpljenja. Nema nimalo dobrote u sebi”, tvrdi bivši telohranitelj koji dodaje da, za razliku od nje, Brad ima mnogo više strpljenja s decom.

jolie pitt family Bivši telohranitelj: Anđelina zlostavlja Breda i svoju decu!

“Često vrišti, dere se i onda jednostavno nestane na nekoliko sati.  Svoju decu kažnjava tako što ćuti dok ona plaču, nepokazujući nimalo saosećanja”, izjavio je tajnoviti Bil.

Kada je u pitanju brak i odnos Breda i Anđeline, bivši radnik tvrdi da između njih nema više hemije koju su imali na početku veze.

“Često su se zabavljali i smijali, ali i seksali. Sada spavaju u odvojenim sobama”, otkriva Bil. Također, dodaje telohranitelj, kada se ne svađaju, Anđelina konstantno kritikuje svog supruga.

brad and angelina with kids Bivši telohranitelj: Anđelina zlostavlja Breda i svoju decu!

“Često zna da ga zove telefonom i da se dere na njega. Bred  jamo  uključi spikerfon  i ode. Ali ona ne prestaje, vrišti na slušalicu sve dok se neko od ukućana ne javi i objasni joj da je Bred već odavno otišao negde”, rekao je na  kraju Bil.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player