Anđelina varala Breda!
0 komentara

Objavljeno 21.01.2010 u 21:53

Tokom četiri godine zajedničkog života Bred Pit se više puta našao na meti Anđelinine ljubomore. Ali, čini se da su njeni ljubomorni ispadi rezultat sopstvene krivice. Naime, prema pisanju stranih medija Anđelina Džoli je varala svog supruga. Toj činjenici posvedočila je radnica hotela Waldorf-Astoria, Ana Kovalski.

angelina jolie affair teacher Anđelina varala Breda!

Naravno, Ana Kovalski je sa pričom u javnost izašla nakon što je dobila otkaz u prestižnom hotelu. Ana je inače bila jedna od menadžera hotela, govori nekoliko stranih jezika a često je bila zadužena i za najuglednije goste hotela. Stoga njena priča drži vodu. Izjavila je da je afera između Anđeline i nepoznatog muškarca počela na leto dok je Bred s decom boravio na Long Ajlendu.

Anđa je za to vreme boravila u hotelu na Menhetnu kako bi bila bliže setu na kojem se snimao njen film Salt. Prema Aninoj priči, glumica se nekoliko puta našla visokim, tamnokosim muškarcem koji je s njom radio na snimanju filma. Trenirali su njen dijalekt. “Dok su Anđelina i njen učitelj bili u sobi, telohranitelj bi stajao ispred njihovog apartmana”, rekla je Ana. Otkrila je i da je ona lično bila svedok jednog od strastvenih, noćnih susreta Anđeline i njenog ljubavnika.

Angelina Jolie portugal adopting armenia moving sexy mom milf ice princess Anđelina varala Breda!

“Sobu su ostavili u katastrofalnom stanju. Voda je bila po celom kupatilu, a prazne boce vodke svuda naokolo. Svi peškiri bili su upotrebljeni. Prostor je bio ispunjen orhidejama, cvećem u kadi i svećama”, opisala je Ana romantičnu atmosferu u kojoj je Anđelina varala Breda. Kada je ušla u spavaću sobu, Ana je zatekla crne čaršave i seksualna pomagala. Na kraju je zaključila da sve ove činjenice ostavljaju malo prostora za demantovanje letnje avanture.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player