Anđelina gađala Breda stolicom!!!
0 komentara

Objavljeno 04.12.2009 u 16:13

Anđelina Džoli i Bred Pit imali su žestoku svađu prošloga vikenda, a toliko su bili glasni da su uznemireni susedi pozvali policiju.

brad pitt angelina jolie Anđelina gađala Breda stolicom!!!

Okršaj između slavnih glumaca dogodio se u njihovoj kući u Holivudu. Policajci su se u domu slavnog para zadržali dvadesetak minuta, a jednom prolazniku policajac je po izlasku iz kuće samo rekao da je sve OK.

‘Anđelina zna da vrišti  ali i da fizički nasrne na njega. Bradu se unosi u lice i gura ga i ponekad znada  baca stvari u zid’, tvrdi izvor blizak paru.

U zadnje vreme puno se piše o njihovim svađama, a ovaj put su se navodno žestoko posvađali oko toga gde će provesti Dan zahvalnosti.

‘Bred je želeo da ide u Misuri da tradicionalno provede Dan zahvalnosti s roditeljima, a Endži je planirala putovanje u Aziju gdje je Pax trebao da proslavi šesti rođendan. To je izludelo Breda koji joj je rekao da je sebična. Nakon toga je Endži hiperventilirala. Brzo se pribrala i bacila stolicu preko cele sobe. Breda je promašila, ali je on nakon toga bio prilično uzdrman’, otkrili su očito dobro upućeni izvori. Njihovo urlanje uznemirilo je susede koji su na kraju pozvali policiju.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player