Anđelina Džoli je ponosna na svoje tetovaže
0 komentara

Objavljeno 16.09.2010 u 21:53

Anđelina Džoli je prodiskutovala na temu body-arta sa novinarom magazina Post-Modern Ink i intervju sa njom je objavljen u novom broju ovog australijskog izdanja.

andjelina Anđelina Džoli je ponosna na svoje tetovaže

“Tetovaže mi se mnogo dopadaju”, – izjavila je Anđelina, koja vaspitava šestoro dece, sa svojim partnerom, Bredom Pitom, koji je, takodje, istetoviran na više mesta.

195928 Anđelina Džoli je ponosna na svoje tetovaže
“Smatram to vrstom body-arta i ne vidim ničeg nenormalnog u tome. Neko troši svoje vreme u životu na krzna drugih, ja imam svoje vrednosti, važne samo meni. Moja najnovija tetovaža su – pet vertikalnih redova drevne kambodžanske zakletve. To imam na leđima i za mene je to nešto najsvetije!” – priznaje glumica.

195927 Anđelina Džoli je ponosna na svoje tetovaže

“Što se tiče mog zmaja, to je bilo veliko iznenađenje. Boravila sam u Amsterdamu i možda sam izgledala nekome malo šašavo kada sam skinula pantalone u tatoo-salonu i zadremala, a ujutro se probudila sa ovom, stvarno smešnim zmajem!” – nastavlja glumica…

195926 Anđelina Džoli je ponosna na svoje tetovaže

“Uvek sam želela tetoviranog zmaja, ali ovaj je imao smešni plavi jezik. Za mene zmaj predstavlja ženu – jaku i veoma elegantnu!” – zaključila je ona.

Izvor: Post-Modern Ink
Post: Jelena Stefanović
Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player