Zbog čega je umrla Britani Marfi?

Slike objavljene 21.12.2009 u 12:01

Policija istražuje smrt iznenadno preminule holivudske glumice  Britani Marfi međutim, njeni prijatelji kažu da je ovakav ishod bio očekivan.

Ljudi koji su poznavali Marfi navode da je ona nedavno značajno izgubila na težini, a spekuliše se da je glumica uzela preveliku dozu lekova.

“Izgledala je strašno mršavo, čak bolesno. Kao da nije jela ko zna koliko dugo, njena koža je izgledala grozno”, izjavio je jedan od prijatelja koji je video Marfi poslednjih nedelja njenog života.

Urednici raznih magazina, koji su videli njene novije fotografije, kažu da je Marfino zdravlje bilo razlog što su odlučili da ne objave fotografije sa događaja na kojem je prisustvovala početkom decembra.

“Izgledala je grozno. Veoma mršavo. Svi smo to primetili i kritikovali”, rekao je urednik jednog nedeljnika o slavnim ličnostima, koji nije želeo da bude imenovan.

Kako prenosi “Tajms”  Marfijeva je uzimala lekove jer je imala simptome slične gripu, a ovaj medij takođe navodi da je glumica bila u veoma lošem zdravstvenom stanju nekoliko časova pre smrti.

“U kući je bila gomila lekova”, tvrdi neimenovani izvor TMZ-a. Ona je povraćala  u subotu ujutro i nakon toga saopštila svojoj porodici da se oseća veoma loše.

Sajt TMZ tvrdi da je u kući glumice i njenog supruga Sajmona Mondžeka u Holivudu pronađeno više lekova, prepisanih na njihovo ime, kao i na majku Marfijeve.

Marfijeva je preminula po dolasku u bolnicu, nakon što ju je njena majka pronašla u nesvesti pod tušem. Vatrogasci su, kako je izjavio jedan komšija, pokušali da je ožive, ali je “delovalo kao da je umrla na mestu”.
TMZ takođe prenosi da je Marfijeva majka rekla prvoj pomoći da je glumica patila od dijabetesa.
Mondžek, scenarista, rekao je lekarima da ne želi autopsiju njenog tela, ali će to ipak biti obavljeno, kako je javljeno danas ili sutra.

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 6 slika.

1 komentar

  1. maja

    MNOGO MI JE ZAO,JAKO LIJEPA ZENA

Odgovori

Get Adobe Flash player