VIP Veliki Brat: Pobednik je Milan Marić Švaba

Slike objavljene 28.02.2010 u 11:36

Milan Marić Švaba pobednik je četvrtog serijala “VIP Veliki brat” i dobitnik premije od 50.000 evra, čime je opravdao titulu favorita iz senke, za kojeg je, prema glasovima gledalaca i diskusijama na internet forumima, važio od početka takmičenja.

- Verujte da sam u šoku! Ni sam nisam verovao da ću stići do superfinala, a kamoli da ću pobediti – kratko je prokomentarisao, zahvalivši u ime svih ukućana i publici i “Velikom bratu”, od kojeg se oprostio rečima: “Veliki brate, brate moj – hvala ti na svemu, vidimo se”!

U super finalu prvi se od kuće na Košutnjaku oprostio Era Ojdanić, izjavivši da mu nije nimalo žao što nije pobedio, jer i sam ostanak do superfinala smatra svojevrsnom pobedom.

Sledeći ukućanin koji je dobio najmanje glasova publike i pridružio se ekipi na podijumu bio je Ervin Katona, dobroćudni grmalj, izjavivši da je samim ulaskom u finale ispunio cilj zbog kojeg je i ušao u kuću – popularizaciju sporta kojim se bavi, odnosno takmičenjima za najjačeg čoveka, naglasivši da je Lepa Lukić njegov favorit za pobedu, iako je sa svim ukućanima bio u jednako dobrim odnosima.

Međutim, Ervinova podrška kraljici narodne muzike nije bila dovoljna da pobedi jer je već sledeća izbačena mada je, sudeći prema aplauzu publike, ona moralni pobednik ovog rijaliti-šoua.

Nedugo posle Lepe iz kuće je izbačen njen najkontroverzniji stanar Boki 13, makedonski šoumen transvestit. Iako vidno iznenađen i razočaran, zahvalio je svima na podršci, iskoristivši i ovu priliku da se verbalno razračuna sa Erom, kojem je još jedanput otpevao već čuveni evergrin: “Bojiš se, bojiš se, nemaš mu.a”.

Pretposlednji superfinalista koji je izašao iz kuće bila je Anabela, koju su pred kućom dočekale majka i ćerke.

- Presrećna sam i zbog samog učešća u ovakvom šouu i zbog činjenice da je veliki broj ljudi uvideo moje kvalitete i glasao za mene – izjavila je bivša gospođa Đogani.

A da bi šou zaista bio šou pobrinule su se i velike zvezde naše estrade Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, koje su svojim egzotičnim nastupima stavile tačku na ubedljivo najgledaniji serijal “VIP Velikog brata”.

Izvor: Blic.rs

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 7 od ukupno 7 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player