Mesijeva devojka je najlepša!

Slike objavljene 22.12.2009 u 23:09

Devojke i supruge fudbalera oduvek su imale posebno mesto u društvu i medijima, ali i svoje mesto na mnogim top listama lepote. Onaj najprestižniji, izbor katalonskog magazina Sport, izabrao je WAG Kraljicu, odnosno najpoželjniju devojku fudbalera sa A-liste.

I dok su mnogi očekivali da će tu titulu odneti bivša devojka Kristijana Ronalda – Nereida Galjardo, Mesijeva vatrena plavuša zasluženo joj je otela ovogodišnju titulu. Njeno ime je Lućijana Salazar i dolazi iz Argentine. Mediji su je povezivali s mnogim argentinskim fudbalerima i zvezdama, ali jedno je sigurno – srce ove prsate plavuše osvojio je Barselonin napadač.

Na drugom mestu našla se devojka Pitera Krauča – Abigejl Klensi. Slatka Britanka proslavila se na britanskom Top Modelu gde je došla čak do finala. Na treće mesto pala je zanosna Nereida, koja se nakon raskida s Ronaldom često pojavljivala na naslovnicama gotovo svih golišavih magazina, a osim što je bez imalo problema pokazala svoje golo telo, Nereida je otkrila mnoge detalje iz veze s igračem Real Madrida.

Izvor: Index.hr

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 5 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 5 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 5 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 5 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 5 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player