FHM TOP5 najseksipilnijih žena u 2009

Slike objavljene 30.12.2009 u 19:42

Drugu godinu zaredom čitaoci magazina FHM proglasili su Megan Foks za najseksepilniju ženu na svetu. Brineta je ovu laskavu titulu prošle godine otela iz ruku Anđeline Džoli, a ove koleginici Džesiki Albi.

Devojka koju svetski mediji porede sa daleko uspešnijom Anđelinom Džoli, karijeru je počela 2003. godine ulogom u filmu “Loši momci”. Usledeli su manje-više uspešni filmovi, ali “pravu” popularnost Megan je stekla tek ulogom u filmu Majkla Beja. Poslednji film koji je snimila je “Jennifer’s body”, a sledeći projekat je nastavak sage “Transformers” koji će se u bioskopima pojaviti 2011. godine.

Na drugom mestu “FHM” liste našla se Džesika Alba, sledi je Skarlet Johanson, četvrta je devojka Džastina Timberlejka Džesika Bil, šesta srpska snajka Adrijana Lima, dok su lepotice Anđelina Džoli i Eva Mendez zauzele tek 15. odnosno 19. mesto.

Dvadeset najseksepilnijih dama u 2009. godini su: Megan Foks, Džesika Alba, Skarlet Johanson, Džesika Bil, Madelin Zima, Adrijana Lima, Eliša Katbert, Hajdi Montag, En Hetavej, Keti Peri, Marisa Miler, Britni Spirs, dveojke iz sastava The Veronicas, Erika Durans, Anđelina Džoli, Kejt Bekinsejl, Natali Portman, Hejden Panetijere, Eva Mendez i Diora Baird.

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 6 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 6 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player