Bred i Anđelina: Definitivno kraj!

Slike objavljene 14.01.2010 u 22:21

Strani mediji  su ukrasili svoje naslovne strane poznatim parom  Anđelinom Džoli i Bredom Pitom koji se navodno definitivno rastaju. Razlozi tome su brojni, a ponajviše  nakupljene frustracije i konflikti, kojij ovaj par ima na pretek.

Porodičn prijatelj najpopularnijeg svetskog para  izjavio  je  za National Enquirer da se njihov odnos dodatno pogoršao jer je Anđelina stalno čudno raspoložena. Lepoj glumici jako nedostaje njena majka Maršlin koja je nedavno preminula pa zbog toga odbija da jede. Smeta joj i činjenica što je zarobljena u svom domu gde je pritiskaju brojne porodične obaveze. Pored šestoro dece koje odgaja, kako i ne bi.

S druge strane Bredu smeta stav njegove supruge, koja smatra da vernost nije nužna za uspeh braka. Navodno mu je glumica dala do znanja da želi otvorenu vezu, a on se od tuge čak i propio. Njoj navodno smeta činjenica da Bred puno vremena provodi van kuće pa se ona sama mora brinuti o velikoj porodici.

Ako ovome dodamo i  činjenicu da  glumac nikad nije prestao da se čuje sa svojom bivšom suprugom, Dženifer Aniston, razlozi Anđelininog besa postaju jasni.

Da podsetimo, nedavno su mediji objavili  da se Bred našao s Dženifer i tražio od nje savete kako da popravi svoj klimavi brak. Pre toga ga je  Dženifer u stanju pijanstva nazvala jer je želela da popriča s njim. Na telefon joj se tada javila besna Anđelina kojoj ta bliskost, razumljivo je, smeta. Ko ili šta je uzrok navodnoj rastavi petogodišnjeg braka, uskoro ćemo saznati.

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 7 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 7 od ukupno 7 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player