Anđelina i Bred u poseti Goraždu!

Slike objavljene 05.04.2010 u 21:31

Najpoznatiji holivudski par, Bred Pit i Anđelina Džoli, doputovali su juče popodne u Sarajevo, odakle su jutros otišli u posetu izbegličkom kampu Belvedere dok će u popodnevnim satima otputovati u Dubrovnik.

Najnovije informacije govore kako bi glumci u Dubrovnik trebali doputovati već danas, a ne sutra kako se nagađalo. Za sada se sa sigurnošću zna da je na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu za 17 sati zakazan čarter let, ali još uvek nema službene potvrde da će upravo njime putovati američki glumci.

U saopštenju za medije koje je jutros poslala Turistička zajednica grada Dubrovnika stoji kako “s Uskrsom u Dubrovnik dolaze i prvi ovogodišnji slavni gosti, Anđelina Džoli i Bred Pit”, prema čemu se može zaključiti kako će slavni glumci uskoro posetiti ovaj grad.

Holivudski par posetio je izbeglički centar Splavište u Goraždu u pratnji šefa i osoblja sarajevske kancelarije UNHCR-a, navodi Dnevni avaz.

Svojom posetom želeli su da ukažu na probleme raseljenih osoba u BiH i načine njihovog rešavanja. Prilikom obilaska kolektivnog centra Anđa i Bred su razgovarali sa višegodišnjim stanarima ovog centra, porodicama Suade Šehić i Raze Babić kojima je slavni bračni par sugerisao da medijima ne otkrivaju detalje razgovora.

Nakon boravka u centru par je napustio Goražde, a prema neslužbenim informacijama, njihova sledeća destinacija ipak bi trebala biti Srebrenica.

Par je u BiH doputovao privatnim avionom iz Venecije, a na sarajevski su aerodrom sleteli juče popodne u oko 18 sati. Poseta Sarajevu je privatne prirode, a nakon sletanja par je ušao u vozilo Toyota RAV 4 s oznakama UNHCR-a i udaljio se sa aerodroma.

“Anđelina Džoli i Bred Pit su u privatnoj poseti, pa vam ne možemo otkriti detalje i lokacije na kojima će boraviti”, rekla je za Sarajevo-x PR UNHCR-a Aida Prljača. Doputovali su bez dece, a u njihovoj su pratnji bile još dve odrasle osobe. Danas bi trebli posetiti i Srebrenicu, a zatim se, navodno, uputiti u Dubrovnik.

Izvor: Index.hr
Foto: dnevniavaz.ba

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 7 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 8 od ukupno 9 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 9 od ukupno 9 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player