Aleksandar Krajišnik pobednik Survivora!!!

Slike objavljene 19.02.2010 u 10:28

Najmlađi na ostrvu, devetnaestogodišnji Aleksandar Krajšnik, vozač kamiona iz Majura kod Šapca pobednik je druge sezone rialiti serijala “Survivior” čije je veliko finale bilo sinoć na “Foksu”.

Mali Aca je u uzbudljivom finalu pobedio Vesnu i Teju – Aca je dobio najviše glasova Velikog veća, a gledaoci iz Srbije i regiona takođe su glasali za Acu koji je kući odneo 100.000 evra!

Veče je počelo otkrivanjem ko je treći finalista, te su nas kamere vratile na pusto ostrvo na Filipinima. Dok su Teja i Vesna leškarile na plaži, Aca, Dušan i Njegoš krenuli su u poslednju borbu, okršaj za treće mesto u finalu. Čekala ih je možda najteža igra do sada, balansiranje na tankim kočićima koje su polako sklanjali. Njegoš je prvi otpao, a a Aca i Dušan su ostali “jedan na jedan” do poslednjeg kočića, za koji su se držali samo rukama i visili u vazduhu. Sekunde su trajale kao večnost, ali je Dušan ipak prvi popustio, te je voditelj Andrija Milošević uputio premorenog i presrećnog Acu nazad na ostrvo, dok su se Njegoš i Dušan pridružili ostalim članovima Velikog veća koje glasa o pobedniku. Dušan i Njegoš su se složili da je najbolji prošao.

- Aca je zasluženo u finalu i treba da uzme nagradu – rekao je Dušan, a Njegoš dodao: “Malo sam razočaran kako sam prošao u ovoj igri, ali najbolji od nas trojice je pobedio”.

Inače, u studiju TV “Foks” sinoć je bilo veoma burno, u publici puno navijača, transparenata, tu su roditelji, drugari, obožavaoci…

Nekoliko minuta pre samog proglašenja, Aca je u razgovoru sa Andrijom otrkrio nekoliko detalja o svom učešću i razmišljanjima.


- Umesto Vesne očekivao sam nekog muškarca u finalu, ali šta je tu je. Mislim da sam tokom serijala dosta sazreo, prvi put sam toliko dugo bio bez porodice i drugara. Iako se tako činilo, nisam odluke donosio brzopleto, uvek sam znao za koga ću da glasam. U kontaktu sa svim takmičarima, a najprisniji sam sa Dušanom, Njegošem i Srđanom – rekao je Aca.

Nekoliko minuta nakon ponoći došao je trenutak odluke. Nakon što je Veliko veće, tesnim glasovima, svoju podršku dalo Aci, na scenu je stupio direktor „Foksa“ u Srbiji Den Bejts koji je, pošto je Andrija saopštio i da su gledaoci iz Srbije i regiona glasali za Acu, rekao da je najmlađi junak serijala apsolutni pobednik.

- Porodica i ja smo u šoku, ne znam šta ću dalje, sjajno se osećam, kaže Aca.

Izvor: Blic.rs

Slike

(pročitajte komentare ili ostavite komentar)

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 1 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 2 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 3 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 4 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 5 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 6 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 7 od ukupno 8 slika.

« Prethodna slika Sledeća slika »

Slika 8 od ukupno 8 slika.

Odgovori

Get Adobe Flash player