O nama

Portal zvezde.info je mesto koje objedinjuje najinteresantnije vesti, dešavanja i fotografije iz sveta showbusiness-a.

Portal se sastoji od sadržaja kreiranih od strane posetilaca,  sadržaja partnera i oglašivača, kao i linkova na spoljne stranice.

Svi sadržaji objavljuju se u dobroj nameri i njih koristite na vlastitu odgovornost. Portal zvezde.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem istog. Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Korišćenjem portala zvezde.info u celosti ili bilo kog njegovog dela, automatski prihvatate sve aktuelne uslove korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, te se smatra da su oni kontinuiranim korišćenjem portala zvezde.info, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala zvezde.info ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Ukoliko smatrate da je portal, ili njegov određeni deo, povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal zvezde.info zadržava pravo da bez najave promeni uslove korišćenja.

Za sva eventualna pitanja, komentare ili kritike, možete nam se obratiti na webmaster1 O nama

Get Adobe Flash player